PR & Markedsføring / Søgemaskine optimering (SEO)

Søgemaskine optimering (SEO)

Søgemaskineoptimering handler om at gøre det let for dine kunder at finde dig. Din hjemmeside skal komme frem i søgeresultaterne, når kunderne søger i søgemaskiner som Google, Yahoo, Brink og hvad de eller hedder - og dit site skal gerne ligge i toppen. 

Hos Khalil Kommunikation søgeoptimerer vi dine tekster, ved at bruge det journalistiske håndværk. Vi behøver ingen fiks fakserier, der går på kompromis med læseværdigheden. Dine kunder skal ikke bare ind på dit site, men de skal også finde det de ønsker, og beslutte sig for at købe. 

Søgemaskineoptimering (SEO) med læsevenlige tekster

SEO sker ofte på bekostning af indholdet. Måske har du købt billige blækpatroner til din printer på nettet, og stødt ind i en beskrivelse, som stort set ikke er til at læse - fordi den indeholder produktets navn som hver tredie ord i sætningerne. 

At proppe teksten med søgeord er muligvis effektivt, men det efterlader brugeren med en utrolig dårlig læseoplevelse. Søgeoptimering eller SEO kan sagtens laves uden at sætte læsevenligheden over styr. Hos SiteMageren holder vi fokus på gode tekster og brugervenlige sites, hvor din kunde kan finde det han søger efter.  

Få gode tekster til nettet fra Khalil Kommunikation, der holder fokus på:

  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Et indhold og design som afspejler din forretningsprofil og dine værdier
  • Brugervenlighed (usability) som gør det let at finde det, man leder efter
Professionel assistance til SEO
Khalil Kommunikation v. Iben Baadsgaard Al-Khalil | CVR: 31702534 | Sadelmagertoften 86, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 21847464