Undervisning / Skrivekurser

Skriv så det virker

Mange pædagoger, aktivitets- og værkstedsmedarbejdere, sundhedsarbejdere og andre dygtige fagfolk skriver afsenderfokuseret. Derfor bliver deres budskaber skjult i ord, og modtageren falder fra inden det får læst til ende.

Brug journalistiske redskaber til at blive en bedre faglig formidler.

Faglig formidling – skriv så det bliver læst

Brug de journalistiske principper i samspil med vide om din målgruppe og få budskaberne gjort forståelige og brugbare.
 
Identificer kernen i det du ønsker at formidle. Præcenter det vigtigste først, så du får læseren med fra starten, og de som falder fra i hvert fald fik det vigtigste med.
 

skrivekursus hos journalist Iben Baadsgaard Al-Khalil

Udskrivningsbreve, erklæringer, vurderinger, udtalelser – kært bar har mange navne. Men hvordan bliver alle disse breve modtaget og brugt?
Hvis du kender svaret – og er det, at modtagerne ikke kan overskue de mange sider fyldt med fortættet faglig viden, så har du og din organisation et problem.

Indhold

 
Jeg tilrettelægger undervisningen med udgangspunkt i organisationens arbejdsrutiner. Sammen skal vi blandt andet finde en måde at inddrage de mennesker, det hele handler om, så det skriftlige arbejde understøtter organisationens værdier og daglige indsats.
 

Kursus i borgerjournalistik

- et skrivekursus for borgere, der vil skrive artikler til beboerbladet mv. Læs UPDATEs rapport om borgerjournalistik på www.aarhusvest.dk - som ikke længere fungerer som en ren borgerportal sådan som www.gellerup.nu og www.vibysyd.dk gør. UPDATE peger på at borgerjournalister udvikler alternative nyhedskreterier

Khalil Kommunikation v. Iben Baadsgaard Al-Khalil | CVR: 31702534 | Sadelmagertoften 86, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 21847464