PR & Markedsføring / Pakkeløsninger / Tilbud til opholdssteder

Kampagne tilbud til opholdssteder

Professionelle opholdssteder fortjener professionel markedsføring

 - Hvis en ”fætter” kan lave Jeres hjemmeside – kan Jeres bedstemødre så også passe opholdsstedet?

- Nej, vel?

Som leder af et opholdssted, kæmper du for at få enderne til at nå sammen. Dit primære fokus er de pædagogiske overvejelser, den daglige drift, opdyrke nye indskrivninger og økonomien i en krisetid. Sparerunder i kommunerne og det politiske ønske om, at flest mulige anbringelser ender i en plejefamilie – sætter dagsordenen.

Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at opholdssteder markedsfører sig professionelt og målrettet. Du skal skrive til både LOS, Tillbudsportalen, jeres egen hjemmeside og måske også en folder. Det er uoverskueligt at nå, og fristende at genbruge teksterne. 

tilbudsannonce til opholdssteder om hjemmesideassistance

Få assistance til professionel markedsføring

De færreste opholdssteder opfatter sig selv som en virksomhed – de fleste definerer sig som et socialpædagogisk tilbud. Men der er meget at hente, ved at få inspiration fra den merkantile verden og journalistikken, uden at gå på kompromis med hverken faglighed, seriøsitet eller troværdighed.

Det journalistiske håndværk giver jeres faglige tekster et løft, og sammen målretter vi indholdet, så det rammer jeres målgrupper. Når I henvender jer til travle kommunale rådgivere (kunder), skal I servere jeres ydelse i et let forståeligt sprog, som på få minutter giver viden og indsigt i, hvad det er, netop I kan tilbyde til forskel fra konkurrenterne i nabokommunen.

De fleste hjemmesideleverandører sælger en flot ramme og en platform på nettet. Men hvad nytter det, hvis indholdet ikke lever op til samme flotte standart? Webtekster skal være skrevet netop til at blive læst på nettet, og de skal være målrettet den målgruppe, I ønsker at henvende jer til.

Khalil Kommunikation omsætter jeres viden, erfaring og særkende til ord, der gør hjemmesiden til en aktiv markedsføringskanal

Når I skærper jeres profil og markedsfører jeres faglighed, dygtighed og særkende professionelt, vil I tiltrække og fastholde jeres samarbejdspartnere. I oplever en større sammenhæng mellem det I gør i hverdagen, og det I skriver om jer selv. De gode historier bliver fortalt.

Derfor kan det betale sig at få Khalil Kommunikation til at hjælpe med:

  • Webtekster
  • Søgemaskineoptimering (SEO) af nye eller gamle tekster på hjemmesiden
  • Nyhedsbreve
  • Markedsføringsmateriale som foldere, postkort, Facebooksider
  • De gode historier, artikler og story Telling

Individuelle behov kræver individuelle løsninger. Derfor er det svært at have standardiserede priser. Men du kan få en idé om prisniveauet her:

Tekster til hjemmeside – søgeoptimerede kr. 950 + moms pr. side (min. 4 sider)

Kommunikationstjek kr. 5.900 + moms og kørsel

 
Gratis kommunikationstjek for opholdssteder – indtil den 1.9.13
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Khalil Kommunikation er en netværksvirksomhed, der har tætte samarbejdsrelationer som gør det muligt at løfte større opgaver end en traditionel enmandsvirksomhed.

Krosch grafisk assistance - dygtig og professionel grafik med flair for nytænkning og med sans for at få visuel identiet til at hænge sammen med virksomhedens filosofi.

Retail Production – Peter Iburg sørger for store og små produkter kommer ud over rampen på alle tænkelige medier som papir, bannere eller kondomer.

Khalil Kommunikation v. Iben Baadsgaard Al-Khalil | CVR: 31702534 | Sadelmagertoften 86, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 21847464