PR & Markedsføring / Pakkeløsninger
 
 
 
 
 
 
 
Synes om Khalil Kommunikation på Facebook - 
og få gode råd om onlinemarkedsføring og interkulturel kommunikation

En pakke kommunikation til dig

Det er dejligt at finde pakker, der passer til andre – så derfor har jeg sammensat en række kommunikations-, PR og markedsførings-pakker, der afspejler de behov mange af mine kunder har.

Der er store chancer for, at du kan finde en pakke, der passer lige til dig og din virksomhed, organisation eller forening. Men omvendt er der også ofte helt særlige kommunikationsbehov i den enkelte virksomhed. Så hvis du ikke lige finder det, du leder efter. Kontakt mig - så giver jeg dig fluks et godt tilbud, som passer til jeres behov.

Kommunikationspakker der passer

For at kigge ind i pakkerne – læs enten den korte beskrivelse nedenfor oversigten – eller gå direkte til de enkelte pakker (følg linket)

Alle pakkerne er ikke pakket ind endnu - så hvis det du lige står og mangler, ikke er klar endnu:

Kontakt mig! Så får du et tilbud, der passer lige på dig. 

Kommunikation er som at trække vejret

Du kommunikerer hele tiden, og ofte tænker vi lige så lidt over det, som at vi skal trække vejret. Men når kommunikationen skal markedsføre din virksomhed, organisation eller forening, så bliver det pludselig nødvendigt at gøre kommunikationen bevidst – lave en kommunikationsstrategi.

Når du bruger Khalil Kommunikation som din kommunikationspartner, får du en journalist, som kan sit håndværk. Du får hjælp til at finde de gode historier, som du ikke selv lægger mærke til, fordi de er blevet en del af din hverdag og dermed usynlige. Du bliver overrasket over, hvor enkelt jeres værdier og faglighed kan udtrykkes – uden at du må gå alt for meget på kompromis.

Journalistikkens kerne er at gøre det komplicerede enkelt – skære ind til benet og forklare tingene som de er og på en måde, som gør det let at forstå. Når Khalil Kommunikation omsætter journalistikken får du strategisk og målrettet kommunikation – der afspejler jeres visioner og arbejdsmetoder i ord. Dine kunder vil kunne genkende jeres virksomhed i det de ser og læser.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Khalil Kommunikation er en netværksvirksomhed, der har tætte samarbejdsrelationer som gør det muligt at løfte større opgaver end en traditionel enmandsvirksomhed.

Krosch grafisk assistance - dygtig og professionel grafik med flair for nytænkning og med sans for at få visuel identiet til at hænge sammen med virksomhedens filosofi.

Retail Production – Peter Iburg sørger for store og små produkter kommer ud over rampen på alle tænkelige medier som papir, bannere eller kondomer.

Khalil Kommunikation v. Iben Baadsgaard Al-Khalil | CVR: 31702534 | Sadelmagertoften 86, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 21847464